~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Wednesday, August 05, 2015

Shaklee Motivation Rally & Recognition 2015, Hotel Syeun Ipoh

Alhamdulillah!
Bersama Vice President Shaklee (M) - Mr. Kelmen
Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah! 
*aten* bersyukur sangat kepada Allah atas nikmat rezeki diperkenalkan dengan perniagaan Shaklee ni melalui upline *aten* - +Ad Adrina.

Nenda +Noor Malawani pun sangat banyak jasa terhadap kenaikan pangkat *aten* sebagai Supervisor pada bulan Februari 2015. Wani yang lebih sinonim dengan panggilan mak wani ni ganazz berapi tapi sangat supportive! Setinggi-tinggi kesyukuran *aten* terhadap nikmat dikurniakan upline dan lahir dalam organisasi yang sangat kukuh bermula dengan Euphoria - Rafhanah-Jom Kaya-Legacy Team Shaklee - Vitamin Cinta dan akhirnya *aten* mampu untuk membina organisasi *aten* sendiri - Beauty With Brain -.

Selain dikurniakan mak abah yang memahami gelojak hati anak doronya yang minat bussiness, *aten* juga beruntung sebab dikurniakan kawan-kawan yang rajinnnnnn meneman *aten* ke mana-mana event Shaklee. Kebanyakan event mesti hangkut depa sekali

-Bengkel Nutrisi-
-HW Talk-
-Beli barang kat branch-
-Motivation Rally-


Thanks Kak Eja and Teah!

Tapi yang lebih indahnya event kali ini, *aten* ditemani buah hati pengarang jantung yang import khas dari Batu Gajah.
Dak-Umar-kesayangan-mangah!!
Kemain senyum sampai ke pipi berselfie
"Umar, umar naik stage sama-sama mangah taw"

Punyalah berselera Umar makan, bertambah-tambah nasi himpit dimakannya. Seronok la ramai macik-macik layan makannya.
ABC
Sup Ayam
Nasi Himpit
Buah Tembikai
Kuih
Seronok sungguh la! Asal tunjuk je, mulut disuap. 
Tapi yang lagi kelakar, awal-awal event Kak Eja terpilih kena main game passing ketupat kat atas pentas. Tergelak-gelak *aten* tengok dari bawah. 
Ada ke patut Kak Eja pilih nama group "Otomen". Mujurlah menang. hihihi.

Kak Eja dapat hadiah Alfalfa Complex
Apa pun *aten* nak ucapkan TERIMA KASIH kepada Shaklee atas penghargaan ni. Shaklee sangat menghargai SID macam *aten* ni, baru 3-4 bulan *aten* fokus dengan Shaklee , *aten* dah dihargai sebegini rupa. Agak-agak kalau makan gaji, ada tak dapat penghargaan macam gini untuk freshie? Hummmm. Fikirlah sendiri~