~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Tuesday, August 11, 2015

First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.

Uiksss? Segmen lagi?


Okay, hari ini dapat jemputan segmen lagi. Berhari-hari straight bersegmen Nur Fatin ni haaa. Menang atau kalah tolak tepi. yang penting dapat fullfil Cabaran 14 Hari Blog Rafhanah sambil bersegmen. hehehe.

Asyik join segmen orang je, entah bila Nur Fatin ni nak organize segmen sendiri yek? Jeng jeng jeng. Kalau nak organize, kena cari sponsor ramai-ramai baru syiokkkkkk. Pakat dengan geng blogger lain untuk hadiah, in the same time dapat naikkan traffic blog mereka macam TenkuButang buat tu. Punya lah banyak blog nak kena like. Tu semua blog geng2 lah tu. Ramai pula tu yang join, sebab hadiah yang disediakan pun mantooooppp!

Okay, Jom kita tengok apa syarat segmen kali ini :

  1. Follow blog Erna : alongwawaerna.blogspot.comJangan lupa nyatakan blogger yang ke berapa. Yang Dah lama follow tak mengapa.
  2. Buat satu entri : First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.
  3. Tampal banner di atas dan Backlink ke entri/article ini.
  4. Jangan lupa komen dan paste kan url di dalam ruangan komen di bawah. Nanti Erna akan listkan senarai yang jon yek.
  • 15 senarai yang terpilih melalui random.org akan dimasukkan ke dalamBloglist-Walking Bulan Ogos. 
  • Segmen berlangsung bermula 11 Ogos 2015, pukul 11 pagi sehingga 14 Ogos 2015, pukul 11.00 malam.
  • Keputusan akan diumumkan pada 17 Ogos 2015, 12.00 tengah hari. 

Kepada yang berminat nak join, boleh click BLOG ALONGERNA untuk penyertaan. Cepat-cepat! Sampai 14 ogos (Jumaat) 11.00 malam je.