~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Tuesday, August 18, 2015

Menang GA Anjuran Along Wawa Erna

Alhamdulillah semalam dah berakhir Cabaran 14 Hari Blog Rafhanah anjuran Master +Nor Jannatul Fadilah ku sayang. Dek kerana nak fullfill cabaran update 3 entry sehari (2 entry shaklee, 1 entry bebas) *aten* pun join lah GA (giveaway) anjuran blogger lain. Kill 2 birds with 1 stone kata orang. hihihihi.

Senarai GA yang *aten* join sepanjang 2 minggu ni

1. GA anjuran [SAYAIDAY DAN AYUEIDRIS
Tamat : 18/8/15 6pm 

2. GA anjuran [TENGKUBUTANG
Tamat: 25/8/15

3. Segmen anjuran sis +Mia Liana 
Tamat 10/8/15 Result TBA : 31/8/15

4. Segmen anjuran sis +nurerna hazwani 
 Tamat 14/8/18 Result MENANG

5. GA anjuran [DIARI JEJAKA HANGAT]
Tamat : 31/8/15 11.59pm

Kepada yang naikkan traffic blog dan tambah follower, sila rajinkan diri join GA selain blogwalking. Memang nampak kesan dalam 2 minggu *aten* amal tabiat ni. Selain update 3 entry tanpa follow tanpa fail.

So, newbie cubie cutie macam *aten*, jangan malas-malas join GA/segmen/contest taw.

==========================
*aten* menang GA anjuran Along Wawa Erna, Alhamdulillah!
=======================

Mula-mula tak reti nak check nama kat mana..huhuhu..maklumlah orang baru nak berjinak-jinak dengan dunia GA,follower pun baru sekangkang kera tu. 

Rupanya 1st kita kena tahu nama kita no berapa sebab pemilihan oleh random.org, dia akan generate no bukan nama

1. Tengok Senarai Nama Peserta untuk ketahui kita nombor berapa
2. Semak no kita termasuk dalam list pemenang atau tidak

Mudah je rupanya. *aten* je yang blur awal-awal tadi. haha!


Ohya! Nak order Shaklee? Kedai maya *aten* twentyfour-seven yarhhh

************************************


MAHU CUBA AMALKAN SHAKLEE MACAM SAYA? JANGAN TAKUT DAN RAGU,
HUBUNGI SAYA :
Fatin Zainuddin
019-792 9490


************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 

HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan