~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Tuesday, August 04, 2015

Cabaran 14 Hari Kembali Lagi!!

Cabaran 14 Hari Kembali Lagi!


Masih segar dalam ingatan 8 bulan yang lepas. My oyang a.k.a Master Jannatul Fadilah a.k.a Kak Jan a.k.a Kak Janet a.k.a Kak Ila organise cabaran 14 hari pada Disember 2014.


Masa tu sangat excited sampai sanggup oncall tengah-tengah malam dengan my beloved upline Mama +Ad Adrina nak belajar cara buat blog. *aten* memang sangat buta blog masa tu. Terkial-kial nak cari mana label, mana header, mana setting color lah hape bagai. Bila tak kena gaya je, call Adrina semula. Alahaaaii tak sangka 8 bulan dah berlalu. Adrina pun dah mengandung 5 minggu pun sekarang.

Kerana cabaran itu lah, maka wujudlah blog 
http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/

Alhamdulillah! kalau tak kerana Kak Jan punya Cabaran 14 hari masa tu, memang sampai ke sudah lah blog dak Fatin ni tak wujud. Walaupun *aten* kencundang semasa saingan lalu, *aten* tetap tak patah semangat untuk mencuba kali ni pula. 

Hadiah meletus-letus hebatnyaaa. Bersinar-sinar mata dak Fatin menengoknya. hihihihihihi.

Yang tambah menyeronokkan, cabaran kali ni *aten* bersaing dengan anak-anak dan cucu Shaklee *aten*. Dulu solo je, alhamdulillah sekarang bila google "Pengedar Shaklee UPSI" dah mula nampak blog cucu *aten*, kak +niesa fuzi mendaki page pertama. Wee Wee~ Seronoknya!

Jadi, *aten* tak boleh sambil lewa untuk cabaran kali ini. Tak boleh terkial-kial lagi sebab dah 8 bulan berlalu, tak kan lah masih terkial-kial ye dakk?

Arahan dan syarat Cabaran 14 Hari 2015 ni pun tak tough macam tahun lepas. Tahun lepas tu kena buat 20 entry sehari. wengg wengg. 

Nak tahu apa syarat Cabaran 14 hari ni untuk kali ni? Jeng Jeng Jeng


💖Cabaran 14 hari Blog Rafhanah💖 

Mula esok: 4 ogos 2015 (Selasa)
Tamat: 17 ogos 2015 (Isnin)

Syarat2:

1. Update blog setiap hari bermula esok 4hb sehingga 17hb.

2. Setiap hari WAJIB ada 3 entry. 2 entry Shaklee, 1 entry bebas.

3. Entry hendaklah ditulis IKHLAS utk sharing dgn public, BUKAN hanya melepaskan batuk di tangga. 

4. Tiga org pemenang bertuah akan dipilih oleh juri bebas (bukan saya) dan hadiah tempat PERTAMA, KEDUA dan KETIGA akan diumumkan pada 21hb(Jumaat).

5. Pemenang akan menerima:

🌸PERTAMA: Sekotak Shaklee Collagen Powder bernilai rm***
🌸KEDUA: Sebotol Phytocol ST bernilai rm***.**
🌸KETIGA: Sebotol Vitamin E bernilai rm***

6. Setiap penyertaan perlu update saya setiap hari bila 3 entry dah siap published  termasuk auto publish. 

=============================
Kepada pembaca (khas tuju kpd penilai. hehe) entry ni, DOAKAN ATEN BERJAYA YE! AMIN!
====================