~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Thursday, August 06, 2015

Jom Turunkan Berat Badan dengan Selamat dan Berkesan!


Penutup untuk malam ni, *aten* nak share antara hot product dalam barisan produk Shaklee, iaitu SET KURUS SHAKLEE. Haaa ramai yang inginkan badan yang bergetah macam Che Ta tapi tak ramai yang sanggup keluarkan modal sebesar Che Ta tu, jadi apa kata anda cuba amalkan SET KURUS SHAKLEE yang dijamin SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI dengan HARGA YANG BERPATUTAN ni untuk mendapatkan tubuh segetah Che ta. gituuuuuu. Kalau orang laki jangan lah bergetah juga, biarlah anda yang bergelar lelaki dapat badan sesado Zul Ariffin. hehehehe.


KONSEP KURUS DENGAN SHAKLEE (3B)


1⃣BAKAR

2⃣BUANG

3⃣BINA (BAKAR DAN PELIHARA OTOT)



Langkah 1 : BAKAR (Lecithin ATAU Omega)
Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak. Lecitin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak. Dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan. Lecithin lebih fokus menghuraikan lemak-lemak instant seperti di bahagian lengan.


Omega Guard yang dilengkapi dengan Omega-3 dapat membantu menghuraikan lemak-lemak tepu dalam badan seperti di bahagian perut dan peha. Malahan Omega Guard tinggi dengan DHA dan AHA yang elok untuk pembentukan otak bayi jika diamalkan ibu mengandung. Ibu mengandung yang risaukan peningkatan berat mendadak atau penurunan yang lambat selepas bersalin boleh amalkan Omega Guard tanpa was-was.

Langkah 2 : BUANG (Herb-lax ATAU Alfalfa)
Anda sering mengambil pelbagai ubatan untuk membantu diet anda. Tapi sangat liat untuk berfungsi. Masih tak turun dan nampak perubahan? Dengan Shaklee akan memudahkan proses pelangsingan anda. Herb-lax dan Alfalfa merupakan agen detox yang paling terkenal dalam rangakaian produk Shaklee.

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Proses pembakaran lemak dan pelangsingan badan anda pun lebih mudah berlaku.
Herb-lax
Apa yang sesuai untuk detox? Produk Shaklee yang sesuai untuk detox adalah Herb-lax atau Alfalfa Complex. Bagi mereka yang tidak mengalami masalah sembelit boleh cuba Alfalfa Complex dan Herb-lax sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit. *aten* tidak syorkan Herb-lax pada ibu-ibu yang menyusukan anak kerana bimbang jika kesannya akan dapat pada anak (anak mungkin cirit birit). *aten* mencadangkan Alfalfa Complex untuk ibu yang menyusukan anak.
Alfalfa


Langkah 3 : BINA (BAKAR dan PELIHARA OTOT)

Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sebanyak 35%. Protein juga mengelakkan berlakunya diet yo-yo dan menghalang berat badan badan naik dengan mendadak.
  
Selepas kurus, badan akan mudah mengelebar/gelebeh, dengan pengambilan protein akan shapekan otot yang gelebar dan membuatkan badan solid.

Cinch™ Shakes
Cinch™ Shakes

Campuran Proprietari Protein dengan Leusina
•    Bebas Laktos
•    Rendah glisemik
•    Soya Bukan-GMO 

Cinch™ Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan. 
•    Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa 
      anda menurunkan berat badan
•    Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang 
      dan puas
•    Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan



Gabungan ketiga-tiga produk ini sangat berkesan untuk menurunkan berat badan.

Pengambilan makanan yang seimbang dan diet yang teratur sangat disarankan kerana itulah kunci utama untuk langsing. Anda juga disarankan mengambil 2-3 liter air setiap hari untuk memudahkan proses pelangsingan dan penyerapan vitamin yang diambil. Dan paling penting anda perlu mengambil suplement di atas dengan konsisten untuk result yang TERBAIK dan SUPERB!



FORMULA BAGI MENGETAHUI JUMLAH AIR PERLU MINUM SETIAP HARI

Berat badan x 40 : ____ml
Contoh ;
48 kg x 40 : 1920 ml perlu diminum setiap hari

🌼Fatin selalu suggestkan kepada cust untuk pilih Set berikut mengikut bajet masing2🌼

πŸ€SET A (fullset)πŸ€
BAKAR: OMEGA (90biji)
Harga Runcit: RM144

BUANG: Herblax (120biji)
Harga Runcit: RM55

BINA: Cinch (15sv)
Harga Runcit: RM183

Total : RM382

πŸ€SET B (fullset)πŸ€
BAKAR: OMEGA (90biji)
Harga Runcit: RM144

BUANG: Alfalfa (330biji)
Harga Runcit: RM56

BINA: ESP (850g)
Harga Runcit: RM159

Total : RM359

πŸ€SET C (set jimat)πŸ€
BAKAR: OMEGA (90biji)
Harga Runcit: RM144

BUANG: Alfalfa (330biji)
Harga Runcit: RM56

total RM200

πŸ€SET D (set jimat)πŸ€
BAKAR: OMEGA (90biji)
Harga Runcit: RM144

BUANG: Herblax (120biji)
Harga Runcit: RM55

total= RM199

πŸ€SET E (set jimat)πŸ€
BAKAR: LECITHIN (180biji)
Harga Runcit: RM55

BUANG: Herblax (120biji)
Harga Runcit: RM55

total RM110

πŸ€SET F (set jimat)πŸ€
BAKAR: LECITHIN (180biji)
Harga Runcit: RM55

BUANG: Alfalfa (330biji)
Harga Runcit: RM56

total RM111

Hubungi *aten* untuk harga mesra~

************************************


MAHU CUBA AMALKAN SHAKLEE MACAM SAYA? JANGAN TAKUT DAN RAGU,
HUBUNGI SAYA :
Fatin Zainuddin
019-792 9490


************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 

HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan