~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Friday, August 14, 2015

PADANAN COMBO ESP : KEPELBAGAIAN KHASIAT ESP SHAKLEE


Ohhhhh my ESP! My All-Time Favourite Beverage!

Entri kali ini *aten* nak share tentang kepelbagaian khasiat ESP yang tiada tolok bandingnya. ESP boleh dipadankan dengan pelbagai produk Shaklee yang lain mengikut keperluan tubuh anda :

Set Kesuburan : ESP + GLA
Set Tenaga : ESP + Performance Drink
Set Kehamilan : ESP + Omega Guard
Set Kurus : ESP + Lecithin
Set Menyusu : ESP + Alfalfa
Set Kulit : ESP + Vitamin E
Set Gastrik : ESP + Ostematrix
Set Cergas / Tenaga : ESP + Vita-lea
Set Pantang : ESP + Zinc Complex


ESP Shaklee ni memang favourite *aten* dari awal terjebak dengan Shaklee. Produk pertama yang buat *aten* jatuh hati adalah ESP. Dengan ESP, *aten* dapati kulit kaki dan tangan *aten* jadi sangat lembut dan licin!

Produk kedua yang buat *aten* melekat dengan Shaklee adalah Ostematrix. Semasa zaman degree, *aten* sangat aktif join silat. So, selalu lah banting-banting badan seban *aten* kecik, jadi *aten* seronok banting diri bila buat demonstrasi silat. Padahnya, lama-kelamaan pinggang *aten* jadi cepat sakit, berjalan jauh sikit jadi bisa kat pinggang, berdiri untuk siang ayam dan ikan kat sinki pun *aten* tak larat. Bisanya mencucuk-cucuk!

*aten* berikhtiar dengan Ostematrix dan alhamdulillah selepas botol pertama *aten* konsisten dengan Ostematrix, *aten* perasan yang *aten* tak mudah lenguh dan pinggang aten tak bisa dah! Alhamdulillah!

Selain itu, *aten* perasan yang mudah je setiap pagi *aten* buang air besar. Sangat lawas dan rasa full blast setiap kali membuang. Najis pun tidak keras dan of course lah *aten* jarang kena sembelit dah. 

Okay, done cerita Shakleeffect *aten*, jom tengok shakleeffect orang lain pula!


Di bawah ni pula *aten* kongsikan koleksi testimoni ESP daripada pengguna tegar ESP Shaklee. 

========== ========== ==========


========== ========== ==========

========== ========== ==========


========== ========== ==========



========== ========== ==========

************************************
MAHU CUBA AMALKAN SHAKLEE MACAM SAYA? JANGAN TAKUT DAN RAGU,
HUBUNGI SAYA :
Fatin Zainuddin
019-792 9490


************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 

HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan