~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Thursday, August 06, 2015

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway | August 2015

First Time Join GA Blogger Lain

Dalam kerakusan *aten* nak fullfil Cabaran 14 Hari Blog Group Rahanah Master Jannatul , tiba-tiba *aten* terbaca post daripada sis azwa tentang GA ni. 

cececehhh pandai sebut GA dah *aten* ni, padahal mula2 dok baca GA tu tak faham apa benda "GA" tu. Ingatkan brand apa-apa ke...
Maklumlah saya budak baru belajar, ada blog tapi tak reti nak menulis. Kalau tak kerana Cabaran 14 Hari Blog Kak Jan ni, rasa lambat lagi lah nak aktif blog *aten* ni. Punyalah derhaka dengan upline. huhuhuhu.

Okay, cerita pasal GA ni..*aten* tak kenal pun blogger ni. Tapi sangat ramai follower beliau. Bestnya! 5 juta tu yang view +sayaiday mohd nor  punya goggle plus. fiewww~
Cara-caranya mudah je, *aten* mula-mula terkial nak post html tu kat celah mana.

Alhamdulillah jumpa gak nak post celah mana...huhuhu...dan akhirnya siap lah post di bawah ni. Tenksss Sayaiday dan +Ayue Idris  organise GA ni. Menang atau tak tu belakang cerita, yang penting *aten* dah siap 1 post. hihihihihi. 

Sambil-sambil *aten* blogwalking, ramai juga *aten* tengok blogger yang organise GA. Hadiah bukan calang-calang pula itu. Sebagai newbie, *aten* terfikir, kenapa eh? Haaa mesti ada kelebihan buat GA kan? Kebanyakan blogger yang buat GA memang follower mereka sangat RAMAAAAAIIIIIIII!!! Bukan ratus-ratus punya follower, main ribu wooo. Ada yang lebih 2.6K (2.6K bukan 2.6B taw, 2.6B tu PM uolsss je yang mampu. hek!

Okay lah, dah lebih 350 patah perkataan ni termasuk ayat GA di bawah (syarat cabaran, hehehe). Jom kita tengok hadiah yang Sayaiday dan Ayueidris sediakan untuk pemenang GA ni!




Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com
Antara hadiah yang ditawarkan adalah :



+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)
+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)

Seramai 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.


Anjuran blog : www.sayaiday.com, www.ayueidris.com, akumohdfakhrulislam.blogspot.com

Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa