~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Tuesday, October 04, 2016

Shaker Murah RM1.50 sahaja!

Shaker Murah RM1.50 sahaja!


Haaa..entry kali ini aten nak share gift yg selalu aten beri kepada customer yang beli produk shaklee berasaskan minuman seperti ESP, Cinch Shake Mix, Performance Drink, Mealshake, dan Cinch Tea Mix.

Aten dan sideline aten selalu hadapi masalah untuk dapatkan Shaker Ellianware dengan harga berpatutan. Tapi baru-baru ni aten jumpa 1 kedai yg jual shaker ni dengan harga RM1.50 sahaja! Murah kan? 

Haaaa...aten percaya ramai SID dan online seller yg jual supplement mencari-cari shaker elianware yg murah kan? So....aten rasa mcm nak tolong awak-awak semua ni dapatkan stock shaker dengan harga berpatutan.

019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

Kepada yg berminat untuk dapatkan Shaker Elianware ni, boleh hubungi aten utk tempahan ye. Syarat tempahan seperti berikut :

Harga : RM1.50/1pc (tidak termasuk kos penghantaran)
Minimum order : Tiada (Bestkann?? hihihi. kata nak tolongggg)
Penghantaran : Ambil di rumah bagi yg dekat, pos laju bagi yg jauh
Pengagihan : Berdasarkan batch dan pre-order base. Kalau ada ready stock, boleh dpt cepat. Kalau kehabisan stock pada aten, anda perlu tunggu next batch. (Sabar sikit naaa, iols tolong uols, uols tolong iols)
Harapan : Jangan cuba-cuba untuk menipu ketika tempahan. Buruk padahnya di padang mahsyar, hahahhaha

************************************
Fatin Zainuddin
019-792 9490

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE MUALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020

PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULAIJAYA

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

PENGEDAR SAH SHAKLEE SAYONG PINANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE SG. SAYONG

PENGEDAR SAH SHAKLEE TINAM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE KOTA TINGGI

************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan terlebih dahulu jika anda mengalami masalah kesihatan kronik dan jarang jumpa (rare disease)


Tuesday, August 30, 2016

Tutorial Bina Blog Secara Personal Dari Rumah

Tutorial Bina Blog Secara Personal Dari Rumah


019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung



Haaa.....cuba tengok siapa 1st rank dalam gambar atas ni. Kak Ros weyh!!
Kak Ros ni merupakan salah seorang daripada sahabat yang hadir di Sesi Perkongsian Ilmu Blogspot yang lepas. 

Kak Ros ni teramatlah komited nak belajar tentang blog. Selalu wassap dengan *aten*, nak tanya pasal cara buat blog. Minggu demi minggu, bulan demi bulan akhirnya 12 Ogos lepas Kak Ros pun datang overnite kat rumah *aten* and kami sama-sama usahakan bina blog Kak Ros sampai nampak rupa sebuah blog. Weeeehuuuuuuu. Sampai terlentok-lentok lah *aten* depan laptop tu. Tapi Kak Ros steadyyyy, even perut sebu masuk angin, Kak Ros sengkang mata siapkan juga upload gambar dan masukkan entry.

Kak Ros tak sengsorang malam tu, si Emma Makembong pun ada datang meneman. Emma Makembong ni student Masters macam *aten* merangkap model-baju-renang-muslimah-tak-berbayor kak ros. ekekekekekkeke. Tapi Kak Ros bayar dengan Dominos-Adik-Hensem maaaaa. Baik tauuuuu Kak Ros ni.

Mujur juga Kak Ros dan Emma Makembong teman *aten* malam tu, sebabnya Kak Eja 5 hari oustation pergi UPM Serdang, malam sebelum tu iolssss dah kena kacau dgn malaun mana tah. Ada ke patut malaun tu pi tepuk pintu besi belakang umah tu!! Tak pasal-pasal *aten* tidur sambil play Surah Al-Baqarah the whole nite (ikut pesan abah). Alhamdulillah Koperal Yusof dan Sarjan Saad datang menjenguk lepas tu. and im pretty sure bukan haiwan or "benda" yg kacau *aten*, sebab bunyi ketukan tu jelas seperti tangan manusia. ahhhhh takpelah abaikan.

Oppssss. berbalik kepada cerita blog kak ros tu. selepas sesi overnite tu, kak ros tak stop kat situ, kak ros tetap juga wassap *aten* untuk recall pnp malam tu dan alhamdulillah selepas 2 minggu, *aten* tengok blog kak ros dah naik 1st rank. wowwwyyyyyy! tak sia-sia kak rosss wehhhhhh. senang lah perenang-perenang kolam UPSI nak beli swimsuit muslimah dari u pasni. hehehehehhe.

Last word, Alhamdulillah dan tahniah kepada kak ros!! Jemput-jemputlah melawat blog kak ros ye [PENGEDAR BAJU RENANG MUSLIMAH TANJUNG MALIM].

************************************
Fatin Zainuddin
019-792 9490

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE MUALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020

PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULAIJAYA

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

PENGEDAR SAH SHAKLEE SAYONG PINANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE SG. SAYONG

PENGEDAR SAH SHAKLEE TINAM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE KOTA TINGGI

************************************

Monday, August 29, 2016

Tutorial Buat Blog Melalui Phone

Tutorial Buat Blog Melalui Phone 




Waaaahhhh! 5 bulan dah *aten* tak tulis apa-apa entry. Malam ni *aten* ada buat tutorial by phone dengan downline nun jauh dari Sarawak tokkkkkkk. Kamik Kitak Mun Kap Kap. 

Downline *aten* ni bernama Kak Juli merupakan downline kepada Kak Zati, merangkap kakak kandung kepada kak zati juga. Seorang guru di SMK Permaisuri, Permyjaya Sarawak. 

Beliau merupakan pengguna Shaklee dan mula kenal Shaklee dari tahun 2011 lagi. Namun, pada tahun 2016 rezeki Allah berikan untuk Keluarga Beauty With Brain telah membawa Kak Juli masuk dalam keluarga kecil kami.

Bermula kol 8.06malam tadi kami mulakan sesi tutorial jarak jauh kami. Dugaan orang menuntut ilmu, tengah syiokkk syiokkk Kak Juli nak kenal-kenal interface blogspot, tetiba hujan ribut bergoyang dumang di kawasan rumahnya lantas membawa kepada line merah di modem TM streamyx. ohmaiiiiii. Tapi perjuangan tetap diteruskan selepas line internet bersambung semula, kami pun sambung tutorial. Tapi malangnya baru sempat buat 2 post, sekali lagi pada 10.45malam, angin kencang melanda kawasan rumah Kak Juli. uhuk!

So.........hasil daripada tutorial singkat malam ni, kami sempat create sebuah blog [Pengedar Shaklee Permyjaya] yang masih separa siap, kami bercadang untuk sambung pnp esok malam pula. 

Apa yang *aten* lihat, walaupun jarak yg beriban batu antara kami, tapi Kak Juli tak jadikan itu alasan untuk belajar buat blog. Semangat itu yg *aten* nampak boleh bawa Kak Juli jauh dalam Shaklee. Bukan tu je, untuk bulan pertama pendaftaran, Kak Juli mampu buat sale sehingga 384puv taw......hebat kan! 

*aten* doakan semoga esok line internet tak mencemburui kami dan semoga *aten* dapat bantu Kak Juli untuk create kedai mayanya. 

Btw, ada sesiapa yang berminat untuk belajar bina blog melalui phone? tak perlu susah-susah hadiri kelas. kita buat by phone je. Bayaran boleh hubungi PA saya. hehehehehehehehehe.

Macam skema lak ayat malam ni. Almaklumlah mood tesis tak habis lagi plus bekerja dgn orang-orang akademik ni menyebabkan iolsss skema tanpa sengaja.

Monday, March 14, 2016

Set Kencing Tak Lawas Shaklee

Set Kencing Tak Lawas : Jaga Baik-Baik~



Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

Kencing tak lawas bukanlah satu penyakit tetapi merupakan gejala atau tanda penyakit yang lebih serius teruatama jika dihadapi oleh kaum lelaki.
Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung


Oleh itu, apa yang penting ialah mencari puncanya dan ia boleh dirawat dengan sempurna.

Ada pelbagai jenis kencing yang tidak lawas bergantung kepada punca-puncanya.

1. Air kencing keluar dengan sendiri walaupun tiada keinginan untuk membuang air kecil.

2. Air kencing tidak mahu keluar walapun ada rasa sakit mahu buang air kecil. Air kencing mungkin hanya menitis ketika meneran.

3. Ada rasa keinginan yang kuat untuk membuang air kecil, walaupun baru saja buang air kecil dan kuantitinya sedikit.

4. Air kencing terlalu banyak walaupun baru sejam buang air kecil.

5. Rasa sakit ketika membuang air kecil dan dalam masa yang sama tidak puas menghabiskan air kencing.

Bagi wanita yang mengalami kentcing tidak lawas disebabkan oleh otot-otot pada pundi kencing tidak lagi kuat, sehingga menyebabkan rahim turun.

Selain itu, pesakit juga boleh mencuba Set Untuk Atasi Kencing Tak Lawas SHAKLEE.

Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung
1. Garlic Complex
60 biji/botol
RM50.00

Garlic merupakan antibiotik semulajadi yang dapat membantu dalam masalah jangkitan kuman dan sebagainya.

2. Alfalfa Complex
330 biji/botol
RM 57.00

Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang.


3. Peppermint Ginger Plus
90 biji/botol
RM 47.00 (WM)


Peppermint Ginger Plus : Apa kebaikan produk ini?

Paling mudah untuk saya describe mengenai produk ini ialah : Nyaman dan Melegakan

Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Shaklee Peppermint Ginger Plus mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan. Pil-pil juga boleh dihancurkan dan dicampur dengan air panas untuk minuman herba semulajadi.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

************************************
Fatin Zainuddin
019-792 9490

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE MUALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020

PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULAIJAYA

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

PENGEDAR SAH SHAKLEE SAYONG PINANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE SG. SAYONG

PENGEDAR SAH SHAKLEE TINAM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE KOTA TINGGI

************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan terlebih dahulu jika anda mengalami masalah kesihatan kronik dan jarang jumpa (rare disease)

Sunday, March 13, 2016

Doktor Perubatan Juga Sedar Kepentingan Supplement!

Doktor Perubatan Juga Sedar Kepentingan Supplement!


Dr Zubaidi Hj Ahmad
11 hrs
Dulu saya agak keberatan untuk menasihati pesakit saya untuk mengambil suplemen. Saya tidak berapa kisah sangat tentang pemakanan pesakit saya.
Bila saya ditanya, saya akan jawab dalam skrip yang sama.
"Suplemen ini tak penting. Iklan tentang suplemen ini satu penipuan"
"Orang Msia tidak perlu makan suplemen sebab makanan kita sudah banyak nutrien"
"Suplemen akan menyebabkan air kencing kita jadi mahal, kerana ia tidak diserap ke dalam tubuh, dan dibuang melalui air kencing"
Setelah 20 tahun menjadi doktor perubatan moden, dan melihat bagaimana pesakit kronik tidak pernah sembuh, malah semakin teruk (mengalami komplikasi) setelah 10-15 tahun, saya terbuka hati untuk mengkaji tentang pemakanan dan suplemen.
Sepanjang pengalaman saya, belum jumpa pesakit darah tinggi atau pesakit kencing manis, yang sembuh dari penyakitnya. Kebanyakannya terpaksa mengambil lebih banyak ubat, dan ada yang mengalami komplikasi seperti stroke, ginjal rosak dan sakit jantung.
Begitu juga dengan penyakit seperti MS atau SLE atau rheumatoid arthritis yang terpaksa bergantung kepada sterois sepanjang hidupnya.
Ini kerana saya diajar bahawa penyakit2 ini adalah disebabkan oleh genetik, dan ia TIDAK BOLEH dirawat. Pesakit harus makan ubat seumur hidup.
Rupanya konsep ini salah, kerana "setiap penyakit ada ubatnya". Hanya kita yang belum berjumpa dengan ubat atau cara pengubatan yang serasi.

Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

************************************
Fatin Zainuddin
019-792 9490

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE MUALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020

PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULAIJAYA

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

PENGEDAR SAH SHAKLEE SAYONG PINANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE SG. SAYONG

PENGEDAR SAH SHAKLEE TINAM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE KOTA TINGGI

************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan terlebih dahulu jika anda mengalami masalah kesihatan kronik dan jarang jumpa (rare disease)


Saturday, March 12, 2016

MULTIVITAMIN YANG BERUSIA 100 TAHUN!

MULTIVITAMIN YANG BERUSIA 100 TAHUN!


019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

Vitalea adalah merupakan multivitamin terbaik kerana mengandungi 23 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita. Vitale merupakan vitamin yang larut air yang sangat mudah dan pantas diserap oleh tubuh badan kita.

Ujian klinikal menunjukkan bahawa individu yang mengambil Vitalea ini selama setahun dapat mengurangkan risiko sakit sehingga 65%. Ia adalah formulasi yang disokong oleh 7 kajian knikal serta turut menggabungkan ramuan-ramuan terbaik dengan kuantiti yang luar biasa.


019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung

Berikut adalah khasiat yang terdapat dalam Vitalea Shaklee:

1. Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.
2.  Meningkatkan kesihatan dan fungsi badan secara menyeluruh.
3.  Menyokong kesihatan hati, mata dan usus.
4. Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi badan.
5. Memberikan perlindungan kepada badan bagi menentang kerosakan akibat radikal bebas.
6. Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf.
7. Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat.
8. Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.
9. Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.
10. Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal.
11. Mencegah penyakit beguk.
12. Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia.
13. Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.
14. Membantu meningkatkan kecerdasan minda.
15. Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.
16. Membantu penyerapan zat dari makanan.

************************************
Fatin Zainuddin
019-792 9490

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE MUALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020

PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULAIJAYA

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

PENGEDAR SAH SHAKLEE SAYONG PINANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE SG. SAYONG

PENGEDAR SAH SHAKLEE TINAM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE KOTA TINGGI

************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan terlebih dahulu jika anda mengalami masalah kesihatan kronik dan jarang jumpa (rare disease)