~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Thursday, August 27, 2015

Shaklee Marketing Class (Tips Blog Seorang SID) : Kenapa Perlu Ada Blog?


Shaklee Marketing Class 

(Tips Blog Seorang SID) 

"Kenapa Perlu Ada Blog?"


pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee proton city

Jeng..jeng..jeng..

Assalammualaikum semua saya Nur Fatin Zainuddin pengedar sah Shaklee tanjung malim, pengedar sah shaklee upsi, pengedar sah shaklee bandar tenggara.

Group Tips Blog Seorang SID

Apa tu?
Haaaa ini merupakan inisatif kami para leaders di bawah organisasi Rafhanah (Master +Nor Jannatul Fadilah) untuk memberikan konsultasi dan bimbingan terbaik kepada anak cucu cicit Shaklee kami dalam menyediakan kedai maya yang mampu menandingi lambakan kedai maya sedia ada di internet.

Rentetan daripada Cabaran 14 Hari Blog Rafhanah yang berlangsung 4 ogos-17 ogos 2015 lalu, ramai downline kami yang mula merasakan kepentingan untuk 'membuka' kedai maya mereka setiap hari.

Idea kewujudan group ni bermula dari *aten* hasil memblog dan blogwalking selama 14 hari berturut-turut sampai jadi habit dah pula skrg ni. hahahaha. 10 hari dah cabaran kak Jan tu berakhir, namun *aten* tetap jadikan update blog 1 kewajipan sepertimana dalam pertandingan tempoh hari. 

Banyak perkara *aten* perhati sepanjang 14 hari itu, banyak juga ilmu baru mengenai blog yang *aten* perolehi sepanjang berblog 14 hari itu. Malahan pada hari ke 15 *aten* dah peroleh customer daripada blog. Alhamdulillah! rezeki daripada Allah.

Semasa malam kelas tu berlangsung, semangat betul semua ahli Rafhanah (group kak Jan), Jom Kaya (group kak erna), Legacy Team Shaklee (group mak wani), Precious (group kak shina) dan Beauty With Brain (group aten) bertanya soalan dan berkongsi ilmu sesama mereka. Sampai Ila (anak kak erna) ke cyber cafe semata-mata nak internet untuk join kelas malam tu. Cadangan awalnya *aten* nak bubar group tu lepas habis perkongsian, tengok-tengok ada lah beberapa yang request supaya group itu dikekalkan. Maka bertambah la group dalam hp marhaen ku tu. huhuhuhu. Malam tu meriah bertanya-tanya, sesi perkongsian yang pada awalnya rasa nak buat 1 jam je, melarat sampai 4 jam. 


Apakah kelebihan update blog setiap hari?
Anda berpontensi untuk mendapat jaringan pelanggan yang lebih meluas dari dalam dan luar negara seperti Brunei dan Indonesia
Anda berpotensi untuk menambah kalangan downline anda hasil pautan orang ramai ke blog anda
Anda boleh menulis dalam apa jua cara untuk mempromosikan barangan jualan anda tanpa memikirkan akan disemak oleh guru atau mana-mana penilai (dengan syarat, anda tidak menyentuh perkara-perkara sensitif)
Blog membantu mempromosikan diri anda sebagai SID, jadi amat penting bagi anda yang baru nak menapak dalam perniagaan untuk ada blog
Blog boleh "bekerja" secara FREE, setiap masa 24 jam seminggu tanpa merungut bahkan semasa anda tidur, blog tidak akan sesekali tidur
Blog sesuai bagi golongan yang bekerja office hour, jadi boleh tulis blog pada waktu malam atau waktu senggang
Blog sesuai bagi golongan suri rumah yang ingin mendapat side income walau berkerja dari rumah
Blog tiada tarikh luput, ianya akan tetap ada di dunia maya hingga akhir hayat anda (mungkin juga hingga selepas hayat anda. betul juga kan?)
Blog boleh dijadikan medan menabur pahala kerana memberi ilmu pengetahuan kepada visitor yang membaca penulisan anda / copy penulisan anda (maka halalkan lah ye dari awal menulis. hehehe)

Oh ya! nak dapatkan Shaklee? Kedai maya *aten* buka setiap hari twentyfour-seven

************************************

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI


PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM


PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA


Fatin Zainuddin
019-792 9490

************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan


Wednesday, August 26, 2015

Ready Stocks : Pengedar Sah Shaklee Bandar Tenggara, Kulaijaya

Ready Stock Shaklee di Bandar Tenggara!
Pengedar Sah Shaklee Bandar Tenggara,

Assalammualaikum,
Anda tinggal di Bandar Tenggara
atau 
baru berpindah ke Bandar Tenggara?
Tercari-cari pengedar sah Shaklee di Bandar Tenggara dan kawasan berhampiran Bandar Tenggara?


Saya Nur Fatin Zainuddin pengedar sah Shaklee tanjung malim, pengedar sah shaklee upsi, pengedar sah shaklee bandar tenggara.

*aten* merupakan seorang pelajar yang masih berstatus aktif di Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tg.Malim dan menjadikan pernigaan Shaklee sebagai side income secara serius.

*aten* mempunyai waktu yang flexible untuk membuat penghantaran dan COD produk Shaklee ke seluruh Bandar Tenggara dan kawasan berhampiran seperti di bawah :

●Pengedar Shaklee Tinam
●Pengedar Shaklee Pasir Raja
●Pengedar Shaklee Felda Inas
●Pengedar Shaklee Sg. Sayong
●Pengedar Shaklee Bukit Besar
●Pengedar Shaklee Ulu Belitong
●Pengedar Shaklee Bukit Ramun
●Pengedar Shaklee Felda Sg. Sibol
●Pengedar Shaklee Taman Anggerik
●Pengedar Shaklee Bandar Tenggara
●Pengedar Shaklee Felda Pengeli Timur
●Pengedar Shaklee Taman Sayong Indah
●Pengedar Shaklee Taman Sayong Pinang

Oh ya! nak dapatkan Shaklee? Kedai maya *aten* buka setiap hari twentyfour-seven

************************************


PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

Fatin Zainuddin
019-792 9490

************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

Ready Stocks : Pengedar Sah Shaklee Tanjung Malim [Tg. Malim]

Ready Stock Shaklee di Tanjung Malim!
Pengedar Sah Shaklee Tanjung Malim,
Pengedar Sah Shaklee Tg. Malim,
Pengedar Sah Shaklee UPSI

Assalammualaikum,
Anda tinggal di Tanjung Malim [Tg.Malim] 
atau 
baru berpindah ke Tanjung Malim [Tg.Malim]?
Tercari-cari pengedar sah Shaklee di Tanjung Malim [Tg.Malim] dan kawasan berhampiran Tanjung Malim [Tg.Malim]?

Saya Nur Fatin Zainuddin pengedar sah Shaklee tanjung malim, pengedar sah shaklee upsi, pengedar sah shaklee bandar tenggara.

*aten* merupakan seorang pelajar yang masih berstatus aktif di Universiti Pendidikan Sultan Idris dan menjadikan pernigaan Shaklee sebagai side income secara serius.

*aten* mempunyai waktu yang flexible untuk membuat penghantaran dan COD produk Shaklee ke seluruh Tanjung Malim [Tg.Malim] dan kawasan berhampiran seperti di bawah :

●Pengedar Shaklee UPSI
Pengedar Shaklee Trolak
Pengedar Shaklee Ketoyong
Pengedar Shaklee Slim River
Pengedar Shaklee Kg. Kerling
Pengedar Shaklee Kg. Keliang
Pengedar Shaklee Kg. Kelawar
Pengedar Shaklee Proton City
Pengedar Shaklee Kalumpang
Pengedar Shaklee Malim Prima
Pengedar Shaklee Taman Hijau
Pengedar Shaklee Taman Segar
Pengedar Shaklee Taman Malim
Pengedar Shaklee Taman Happy
Pengedar Shaklee Behrang 2020
Pengedar Shaklee Sekiah Makmur
Pengedar Shaklee Taman Bahtera
Pengedar Shaklee Diamond Creeks 
Pengedar Shaklee Behrang Stesyen
Pengedar Shaklee Taman Seri Indah
Pengedar Shaklee Taman Bernam Baru
Pengedar Shaklee Kampung Simpang Ampat
Pengedar Shaklee Taman Perumahan Awam
Pengedar Shaklee Politeknik Sultan Azlan Shah (PSAS)
Pengedar Shaklee Bernam Jaya (berdekatan tol tanjung malim)

Oh ya! nak dapatkan Shaklee? Kedai maya *aten* buka setiap hari twentyfour-seven

************************************

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

Fatin Zainuddin
019-792 9490



************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

Tuesday, August 25, 2015

KEISTIMEWAAN PHYTOCOL-ST TURUNKAN KOLESTROL ANDA!

KEISTIMEWAAN PHYTOCOL-ST TURUNKAN KOLESTROL ANDA!


♥Untuk mengatasi masalah kolestrol tinggi di kalangan rakyat Malaysia, Shaklee telah memperkenalkan produk baru iatu Phytocol-ST Shaklee.

Phytocol-ST Shaklee adalah pilihan semulajadi terbaik dengan 2000 mg fitosterol setiap hari dan disarankan 100% Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH).

Phytocol-ST Shaklee dirumus secara klinikal dengan bahan-bahan terpilih untuk membantu menghalang penyerapan kolestrol di dalam tubuh.

♥Fitosterol adalah tumbuhan sterols dan stenoils yang terdapat dalam sel membran tumbuhan. Ia menyerupai kolestrol dalam badan dan apabila kolestrol ni berjumpa dia akan bersaing untuk menyerap ke dalam sistem penghadaman badan. 

♥Sterols dan stenols ni akan menghalang kolestrol jahat (LDL kolestrol) dan akan merendahkan kolestrol jahat yang masuk ke dalam salur darah manusia yang boleh menyumbatkan salur darah. 

♥Sterol dan stenoil yang ada dalam makanan seharian kita seperti makan 200 batang lobak merah atau 70 keping roti gandum atau 425 biji tomato setiap hari. 


Oh ya! nak dapatkan Shaklee? Kedai maya *aten* buka setiap hari twentyfour-seven

************************************


MAHU CUBA AMALKAN SHAKLEE MACAM SAYA? JANGAN TAKUT DAN RAGU,
HUBUNGI SAYA :
Fatin Zainuddin
019-792 9490


************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 

HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee


๐Ÿ‘UNTUNGNYA JADI AHLI SHAKLEE!!!๐Ÿ‘



Saya boleh dapat macam-macam kelebihan walaupun beli produk untuk pakai diri sendiri sahaja.


1. Beli product dengan harga membership, discount sehingga 25% (pernah ada promosi discount 50%!!)
2. Nikmati harga runtuh berdasarkan promosi bulanan (berbaloiii2 baq anggg)
3. Dapat point dgn pembelian setiap satu product
4. Point terkumpul boleh convert kepada $$ sebagai CASH BONUS (nyummmyy)
5. Hanya bayar yuran keahlian Shaklee RM 68.90 SEKALI SEUMUR HIDUP, tiada yuran tahunan, tiada caj tersembunyi.


Kalau berminat nak meniaga pula, utk permulaan :



1. Tak perlu keluar modal untuk stock
2. Tak perlu ada ready stock jika anda belum mampu
3. Tak perlu pening2 fikir deliver barang kpd customer (shaklee sndiri ada sediakan perkhidmatan delivery)
4. Dilimpahi dengan CASH BONUS yang tiada batasan dan tiada sebarang penyelewengan
5. Layak menikmati CAR BONUS & CONVENTION BONUS (UMRAH FOR MUSLIM)



Anda cikgu ke, pegawai bank ke, student ke...kalau berminat dgn faedah2 yang saya sebutkan di atas, boleh hubungi saya segera!



Oh ya! nak dapatkan Shaklee? Kedai maya *aten* buka setiap hari twentyfour-seven

************************************

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE TG. MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

Fatin Zainuddin
019-792 9490


************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 

HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

Monday, August 24, 2015

4 Perkara Wajib Tahu Tentang ESP Shaklee

4 Perkara Wajib Tahu Tentang ESP Shaklee


pengedar shaklee tg.malim, shaklee tanjung malim, shaklee upsi, shaklee bandar tenggara
๐Ÿ’–Apa yg anda tahu tentang esp shaklee..?

Esp Shaklee adalah produk berasaskan soya.. 1canister Esp Shaklee bersamaan 30kg kacang soya yg diproses tanpa di ubah genetik soyanya.. (Non GMO)..

๐Ÿ’–Ape pendapat umum tentang soya penyebab kanser..? bagaimana pula dgn Esp Shaklee..?

Soya yg tidak diproses dgn baik penyumbang kpd kanser.. Kebanyakan soya dipasaran dihasilkan dgn suhu tinggi dan bahan kimia(alcohol), maka genetik soya telah berubah.. Esp Shaklee dihasilkan dgn cara alami / semulajadi sejak dr proses penanaman lagi.

๐Ÿ’–Siapa yg tidak sesuai ambil Esp Shaklee..?

●Yang ada masalah buah pinggang.. Kerana pesakit masalah buah pinggang dilarang amik kekacang.. Soya juga sejenis kekacang..

●Golongan yang  sudah di diagnos kanser tapi ada pesakit kanser ambil Esp Shaklee bergantung pada keadaan tubuh..

●jika gout tengah attack, tidak digalakkan ambil sebarang makanan berasaskan protein utk 48jam

●diabetic stage 3-4 atau yg dah sah kidney failure tak sesuai amalkan Esp Shaklee sbb kidney tak boleh proses protein..

● pesakit hypothroid..  Esp Shaklee ada unsur2 estrogen yg boleh mgurangkan pghasilan tiroid.. Tp tak sesuai utk hypo.. Yg hyper boleh amik..

●pesakit kanser usus sebab usus tak boleh nak proses protein..

●bayi bawah setahun

๐Ÿ’–Apakah cara pengambilan yg disarankan utk Esp Shaklee..?

Tidak melebihi 3sudu besar sehari. Tidak sesuai dibancuh dgn air berkafein dan bergas.. Sgt bagus bancuh dgn air suam atau sejuk.. Boleh bancuh air buah atau jus..

Oh ya! nak dapatkan Shaklee? Kedai maya *aten* buka setiap hari twentyfour-seven

************************************


MAHU CUBA AMALKAN SHAKLEE MACAM SAYA? JANGAN TAKUT DAN RAGU,
HUBUNGI SAYA :
Fatin Zainuddin
019-792 9490


************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 

HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan