~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Saturday, August 08, 2015

GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER |TENGKUBUTANG


Untuk GA kali ini, *aten* dapat maklumat GA ni daripada BLOG TENGKUBUTANG. Rajin betul sis ni buat GA bersempena birthday emak dan adiknya, Linda.

Boleh lah ni dijadikan idea untuk buat GA sempena birthday my one and only mathah Pn Ruziah Maarop dan sistah Fatin Humairah Zainuddin tu. Unik gak buat GA sempena birthday orang tersayang. Curlasss gituuu.

GA Sis Tengkubutang ni banyak suruh like-like je. So, mohon bertabah menge-Like jangan sampai muntah. *aten* pun ambil masa beberapa hari nak siapkan like semua ni. hihihhihihihihi. 

So far semua GA yang *aten* join tu, kebanyakannya ramai betul yang bagi feedback. Even sekadar segmen untuk dimasukkan dalam bloglist je. Supportive betul semua blogger di Malaysia ni kan? Bravo mera betey!

:) Mudah sahaja! Hanya perlu sempurnakan 5 langkah yang ditetapkan

1. Share poster di atas
2. Follow 27 blog yang ditetapkan oleh organizer
3. Follow 24 akaun instagram
4. Like 16 page facebook
5. Follow 7 twitter / g+ / Facebook

Nak join juga? Jom ramai-ramai click GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER | TENGKUBUTANG