~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Monday, August 17, 2015

Set Keputihan Shaklee untuk Masalah Darah Period Berbau Hanyir yang Sangat Kuat!


Inilah kerja mingguan *aten*, menyusun vitamin *aten* dan Kak Eja. Apa yang kami ambil?

Set Keputihan
Set Kulit

Tapi entri kali ini, aten hanya nak sentuh tentang Set Keputihan Shaklee.

Kak Eja memang berjinak-jinak bermula dengan Set Kurus Shaklee untuk dapatkan bentuk tubuh yang ideal. Bermula dengan omega sahaja then add on satu demi satu.

Okay kenapa pula kami makan Set Keputihan?
Sebenarnya pada awal tahun ini (bila umur masuk 24,,25 ni macam-macam pula perubahan di tubuh ku..) *aten* hadapi masalah period yang sangat berbau! Kuat sangat sampai *aten* duduk menulis *aten* boleh bau. *aten* amalkan alfalfa tapi nampak tak ada perubahan then *aten* add on garlic. Selepas 3x period, baru lah *aten* punya period kembali tidak berbau. Alhamdulillah dengan izin Allah dan ikhtiar dengan Alfalfa + Garlic Shaklee. Walaupun lambat kesan yang *aten* peroleh, tetapi alhamdulillah hingga hari ini darah period dah tak sehanyir awal tahun ini. Bila menulis dan menunduk pun tak bau dah. 

Bulan lepas pula tiba-tiba kak Eja mengadu darah periodnya berbau sama macam kes *aten*, bila menulis atas meja je dan tunduk kepala sikit dah boleh terbau. Hanyir! Kerja dalam aircond dan dikelilingi ramai rakan sepejabat lelaki, mestilah buatkan kita inferior kan?

So, *aten* pun add on Set Keputihan dalam vitamin harian Kak Eja.
Alhamdulillah hanya sebulan amal Alfalfa + Garlic, Kak Eja cakap masa period dah takde bau hanyir tu. Alhamdulillah! happy bukan kepalang *aten* masa tu. Cepat kesan positif yang Kak Eja peroleh berbanding *aten*. Tapi itu semua tak jadi masalah kerana yang penting kami berdua 
DAH BEBAS DARIPADA MASALAH BAU HANYIR PERIOD DAN KEPUTIHAN!

SET KEPUTIHAN SHAKLEE


Credit to kak +Wawa Yusoff 
Alfalfa : Melawan alahan, memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan kulat air dengan berkesan

Garlic Complex : Antibiotik semulajadi untuk mempertingkatkan antibodi tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman, virus, yis candida

GLA Complex : Mengeluarkan virus, meningkatkan stamina, mengurangkan inflamasi kulit, ekzema, alergi, kegatalan, kulti kering dan kurap. membantu menstabilkan hormon lelaki & wanita. Disarankan bagi golongan yang sukar turun berat badan kerana masalah sukar turun berat juga dikaitkan dengan hormon tidak stabil.





************************************


MAHU CUBA AMALKAN SHAKLEE MACAM SAYA? JANGAN TAKUT DAN RAGU,
HUBUNGI SAYA :
Fatin Zainuddin
019-792 9490


************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 

HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan