~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Wednesday, December 03, 2014

Testimoni ESP

ESP Shaklee : Penyebab Kaki Lembut dan Licin


*aten* mula diperkenalkan dengan Shaklee ni oleh mama Adrina pada penghujung tahun 2013. Masa tu memang sedang mencari supplement untuk energy booster sebab masa tu bekerja sebagai pensyarah di kolej swasta. 

*aten* minum ESP dengan niat utk tenaga tambahan sebab ada kelas setiap pagi dan tak sempat nak beli breakfast (plus nak rawat kulit muka mek yang berjerauh ni ha). Masa tu aktiviti masak-memasak bersama mek Adrina belum aktif lagi kat rumah sewa.

So, 12.12.13 *aten* order lah sebotol ESP. Eventhough harganya "quite a number", tapi bayangkan kalau setiap pagi *aten* beli nasi lemak plus air RM 3.50 X 30 hari = dah RM105 (ini baru sebulan hokayyy). Sedangkan dengan dengan harga ahli yang *aten* cakap "quite a number" tu, *aten* boleh save banyakkkkkkkkk. Sebab ESP tahan up to 2 months and half. 

* Kenyang pun dapat
* Sihat pun dapat

Masa botol pertama lagi *aten* dah rasa perubahan pada diri *aten*. Bukan pada kulit muka, tapi pada kakiku! Pada satu malam, sebelum tidur, *aten* gosok-gosok kaki kanan dgn kaki kiri, *aten* noticed yang kaki *aten* sangat smooth macam baru lepas gosok dengan garam laut. Sejak dari itu, *aten* teruskan tekad untuk continue minum ESP

Selain tu, guess what?? selain dapat kulit kaki lembut licin gitu. Cuping telinga *aten* yang banyak kuping-kuping kering pun makin lama makin berkurang dan now boleh dikatakan dah takde!

Setahun selepas itu, Disember 2014, kulit muka *aten* makin berkurang jerauh. *aten* akan update testi ni dengan pic *aten* later on. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. banyak sangat kelebihan mengamalkan ESP Shaklee ni. 

Dan terbaru pada Mei 2015, *aten* baru sedar yang kelemumur yang berkuping-kuping atas kepala ni dah clear!! Alhamdulillah!






************************************
MAHU CUBA AMALKAN SHAKLEE MACAM SAYA? JANGAN TAKUT DAN RAGU,
HUBUNGI SAYA :

Fatin Zainuddin
019-792 9490




************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 
HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************


**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan