~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Thursday, December 04, 2014

Dr. Nur Fatin Zainuddin. Medic Student ke?

"DR. NUR FATIN ZAINUDDIN"
Aten Study Medic ke?

Cerita sebuah impian


Tengahari ni *aten* dapat surat and *aten* tersengih sendirian. DR. NUR FATIN ZAINUDDIN tuuu. Sebenarnya *aten* ni bukan minat bidang medic, tapi *aten* minat nak jadi pharmacist. *aten* seronok tengok kawan-kawan STF, JB yang further study dalam medic field. (akibat banyak main, medic ke laut, pharmacy ke langit).

So, selepas dapat saranan abah yang ku sayang untuk further dalam bidang pendidikan. *aten* pasang niat untuk dapatkan title DR juga utk makbah! jyeayhh!. (Kesian makbah, *aten* banyak main dulu, xdpt DR perubatan, akak cuba dapatkan Dr Falsafah ye makbah. wink* wink*) 
(^_^).

*aten* mula pasang niat untuk dapatkan Ijazah Kedoktoran masa peringkat Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Awal Kanak-kanak lagi. Dan niat itu *aten* zahirkan pada setiap hak milik. Setiap barang kepunyaan pen, buku, handphone aten tulis "Dr. FatinZ's". Sebab itu, ramai rakan-rakan rapat akan tease aten dengan panggilan ni, termasuklah kak ain ibrahim ni. Ini namanya Law of Attraction. *aten* percaya dengan LOA ini yang berkait rapat dengan nasihat orang-orang tua dan saranan agama Islam:

"Setiap kata-kata itu adalah doa, 
sebutlah perkara-perkara yang baik,
panggillah seseorang dengan panggilan yang baik"

*aten* pernah tengok kawan *aten* masa kat STF,JB buat LOA ni. Beliau tampal kat cermin nak masuk kelas terbaik semasa F5, alhamdulillah dengan izin Allah, disamping usaha beliau. alhamdulillah, beliau berjaya masuk kelas yang diidamkan itu.

 *aten* pun pernah test LOA ni. Pada 2013 sebelum habis final year di UPSI. Setiap pagi, *aten* amalkan sebut 

"Fatin! Jadi pensyarah kolej swasta pada tahun 2013!"

Alhamdulillah, dengan izin Allah *aten* dapat panggilan interview dan mulakan tugas di College MCS, Banting pada 1 Julai 2013. Masa tu belum grad degree pun lagi. huhu. 

So, kepada yang baca post ini. Mohon doakan *aten* : 

Ya Allah, permudahkan lah urusan master Nur Fatin Zainuddin, semoga dilimpahkan ilham kepada Nur Fatin untuk menyiapkan penulisan tesisnya. Semoga Nur Fatin grad dengan cemerlang pada tahun 2015. Amin

************************************
MAHU CUBA AMALKAN SHAKLEE MACAM SAYA? JANGAN TAKUT DAN RAGU,
HUBUNGI SAYA :

Fatin Zainuddin
019-792 9490




************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 
HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************
**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan