~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Wednesday, December 03, 2014

Advanced Joint Health Tablet

Sakit Sendi Menyerang Tidak Kira Si "Kilauan Emas" atau Si "Akademi Fantasia"!

Sakit sendi sering menyebabkan gaya hidup aktif kita terhalang dan terbatas. Jika sekiranya anda mendapati ahli keluarga anda mahupun rakan-rakan anda mengalami simptom di bawah, maka sudah tiba masa utk anda mencuba Advance Joint Health Tablet (AJHT) daripada Shaklee.
Simptom sendi tidak sihat :

  • Ketegangan
  • Lenguh
  • Bengkak
  • Kesakitan luar biasa
  • Berkeriut atau bunyi klik 
  • Penurunan kepadatan tulang
  • Sendi-sendi menjadi keras dan kurang fleksibel. Ini kerana kekurangan bendalir dalam sendi yg menyebabkan kesakitan yang maha dasyat.

Bagaimana AJHT Shaklee Menyokong Kesihatan Sendi?

Manfaat Shaklee Advanced Joint Health Tablet ini ialah dalam  3 cara iaitu:
  • Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.
  • Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan  dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.

Jika rumah anda ada golongan "Kilauan Emas", amatlah disarankan untuk menyimpan sebotol AJHT untuk diamalkan. Adakah anda sanggup melihat star-star kesayangan anda menanggung kesakitan? Fikir-fikirkan dan mari hubungi saya!
************************************
MAHU CUBA AMALKAN SHAKLEE MACAM SAYA? JANGAN TAKUT DAN RAGU,
HUBUNGI SAYA :

FatinZainuddin
019-792 9490 
************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan 
HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************


**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan