~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Wednesday, January 06, 2016

Minuman Kesihatan Terbaik di Musim Panas dan El Nino

Minuman Kesihatan Terbaik di Musim Panas dan El Nino


Habis sesi perkongsian agak lewat semalam so sampai rumah pun agak lewat.



019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung



Pagi tadi bancuh ESP + Performance Drink + Collagen Shaklee. Kemudian telan vitamin B + vitamin c bagi boost energy!

Tengah musim El Nino ni, aten mmg WAJIBKAN diri untuk minum Performance Drink ni.

SEBAB APA ATEN WAJIBKAN DIRI MINUM PERFORMANCE DRINK DI MUSIM PANAS?


Sebab kadar dehidrasi tubuh kita meningkat berkali ganda di musim panas sama ada melalui peluh atau proses nyahtinja.

Anda yg duduk dalam aircond jangan rasa selamat ye, anda pun sama je alami dehidrasi juga.
tak percaya? Haaa cuba tinggalkan sebotol air mineral tidak bertutup dalam bilik ber-aircond, tgk air tu berkurang ke tidak. Jika berkurang, itu membuktikan bahawa golongan yg bekerja dalam aircond juga menghadapi dehidrasi. Sebab itu kulit kita cepat kering bila duduk dalam aircond terlalu lama


APA ITU DEHIDRASI?

Dehidrasi adalah proses cecair/air tersejat keluar daripada tubuh kita tanpa Kita sedari. Sebab itu badan kita akan berasa letih, tidak bermaya, kulit kering, bibir meretak, bila bergeser kulit tangan mcm bgeser kertas. Ini semua disebabkan oleh sejatan keluar cecair daripada tubuh kita.

019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung


KENAPA PERFORMANCE DRINK?

Performance Drink adalah minuman isotonik tidak bergas yang dapat membantu tubuh kita utk rehidrasi balik segala cecair dalam tubuh kita. Maknanya takdelah tubuh kita kehilangan terlalu banyak air. Ibarat minuman isotonik yg kita minum tu hold air di dalam badan kita tidak mudah tersejat keluar. Tambahan pula, minuman Performance Drink tidak bergas, tak seperti kebiasaan minuman isotonik di pasaran.


019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung



Performance drink ini sangat sesuai jika dijadikan minuman harian bagi jemaah umrah dan haji kerana kita sedia maklum para jemaah memerlukan tenaga yang mencukupi bagi menjalani ibadah dengan selesa



019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, pengedar shaklee mualim, shaklee 2016, shaklee 2017, shaklee 2018, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi, pengedar shaklee rawang, pengedar shaklee lembah beringin, pengedar shaklee bukit tagar, pengedar shaklee bukit beruntung
Add caption


Tunggu apa lagi? Place your order now!!

************************************
Fatin Zainuddin
019-792 9490

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE MUALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020

PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULAIJAYA

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

PENGEDAR SAH SHAKLEE SAYONG PINANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE SG. SAYONG

PENGEDAR SAH SHAKLEE TINAM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE KOTA TINGGI

************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan terlebih dahulu jika anda mengalami masalah kesihatan kronik dan jarang jumpa (rare disease)

posted from Bloggeroid