~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Thursday, November 26, 2015

Lirik Lagu Kekal oleh Ziana Zain

Lirik Lagu Kekal oleh Ziana Zain

Sayang dengarkanlah
Syair kau tulis ku lagukan
Moga jadi siulan
Suatu masa
Dan moga engkau kan tersenyum
Dengan irama indah
Hanya itu
Yang mampu ku beri

Di dalam mimpiku
Syair indah
Yang masih ku baca
Hangus terbakar
Dengan tak ku sangka
Yang ku mimpi
Rupanya terjadi
Punah semuanya

Kesepian kini
Menyusuri hari
Syair nan di rindu
Kau bawa bersama
Tinggallah irama
Terus ku lagukan
Kekal ia bersama
Serpihan harapan kita yang punah

Kita tak menduga
Dari kenalan lahir sayang
Hingga ku terlupa
Kau siapa
Setulus kasih ku kalungkan
Dan selautan sayang
Kau singkirkan
Di persada hampa

**********************************************
Haishhhh kenangan betul lah lagu ziana zain ni, masa kecik dulu sepupu belah mak yang duduk area KL semua panggil *aten* ziana zain. kihkihkihkih.

Nak tahu sebab apa?

Masa tu kat kampung, *aten* pernah menyanyi sengsorang lagu Ziana, pastu *aten* pi bisik kat abah, *aten* cakap suara *aten* macam Ziana, habis 1 rumah tu abah pi gitau. Haissshhhhhhh. Melekat lah sepupu panggil *aten* "ziana zain" masa kecik dulu. 

Dah besar-besar, lepas SPM baru pandai pergi karoke, masa 1st time pergi karoke dengan Izzati Ismail (member kat STF), zatismail tegur suara not bad. hishhhhh perasan sungguh lah hakuuu.

Dan lepas dari tu baru lah berani nak menyanyi mengarok2. Till now Kak Eja suka sangat dengar *aten* nyanyi especially lagu Farahdhiya, haisssshhhhhh perasan lagiiiii.

Baru-baru ni ikut abah pergi annual feast anjuran Kelab Bilik Guru Sekolah Felda Penggeli Timur, abah bisik "akak. tak nak menyumbangkan suara ke?" he he he he he.