~Beauty with Brain~

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI, TG.MALIM, MUALIM, TMN BERNAM BARU, KETOYONG, PROTON CITY, BEHRANG, BANDAR TENGGARA, KULAI, SG. SAYONG, PENGGELI, KLUANG, KOTA TINGGI

Whatsap/Call/SMS 019-792 9490

JOM! FOLLOW ATEN

JOM FOLLOW ATEN!

Tuesday, November 24, 2015

Cara Mengatasi Masalah Bad Request Error 400 dalam Blog

Cara Mengatasi Masalah Bad Request Error 400


Geram kan kalau tengah syok nak menulis entry, tiba-tiba je keluar macik Bad Request Error 400 ni??? Lagi-lagi kalau yang baru nak nulis entry, terkial-kial nak cari celah mana laaaaa nak godeh ni. Mana kawan yang ada nuffnang pun xley sign in kalau macik Bad Request Error 400 ni tubik. hok alohhhhhh!


Ada orang kata, kena rajin delete cookies dan cache dalam komputer. Tetapi *aten* dapat ilmu daripada kak +Maisarah Humaira cara penyelesaiannya yang lebih mudah.

019-7929490, Pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee tanjung malim, pengedar shaklee tg.malim, shaklee 2015, shaklee 2016, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee behrang, pengedar shaklee slim river, pengedar shaklee kalumpang, pengedar shaklee kulaijaya, pengedar shaklee bandar tenggara, pengedar shaklee sayong pinang, pengedar shaklee sg. Sayong, pengedar shaklee kluang, pengedar shaklee tinam, pengedar shaklee kota tinggi
tekanan perasaan kalau tubik hok gini tengah sedap mengarang blog

Cara ini boleh digunakan di pelayar atau browser Google Chrome. Untuk pelayar yang lain, saya tidak pasti caranya.
Ikuti cara-cara mengatasi masalah Bad Request Error 400

1. Klik simbol seperti dalam bulatan cinta pada gambar di bawah ini.


atau seperti simbol lock di bawah ni
Masalah Bad Request Error 400
2. Setelah klik "permission", klik "show cookies and site data", akan keluar seperti gambar di bawah.

Kemudian jika anda sedang buka blogger.com, klik semua yang berkaitan dengan blogger.com. Kemudian klik 'Remove' dan akhir sekali klik 'Close'.


Masalah Bad Request Error 400

3. Selesai. Cuba refresh page yang bermasalah tadi. Jika 'Bad Request Error 400' tak muncul dan keluar seperti biasa maknanya dah berjaya selesaikan masalah ini.

Selamat mencuba!

************************************

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020

PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULAIJAYA

PENGEDAR SAH SHAKLEE BANDAR TENGGARA

PENGEDAR SAH SHAKLEE SAYONG PINANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE SG. SAYONG

PENGEDAR SAH SHAKLEE TINAM

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE KOTA TINGGI

Fatin Zainuddin
019-792 9490

************************************

HANYA pelanggan http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/ yang akan diberikan HAK EKSKLUSIF untuk mendapatkan konsultasi percuma berkenaan pengambilan vitamin Shaklee dan saranan berkaitan penyakit. 

************************************

**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan